To gode Naboer
  • Hjem
  • Om oss
    • Om oss
    • Kontakt
    • Facebook-innlegg
  • Smådyr
    • Høytyper >
      • Havrehøy
      • Urtehøy
      • Alfalfahøy
      • Timoteihøy
    • Pelletsfôr >
      • Kanin
      • Marsvin
    • Burstrø >
      • biobunn
      • halm
      • spon
      • treull
    • Om høyet >
      • Om høyet
      • Produksjon, lagring og pakking
      • Næringsinnhold
    • fôring og stell >
      • kjæledyrglede
    • utsalgssteder
  • Hest
    • bertils hestefôr
    • høyballer & høysilasje >
      • Priser høysilasje
      • Priser høyballer
    • Tilskuddsfôr
    • strø >
      • Rapshalmpellets
      • Sponballer
      • Halmpellets
    • utsalg og åpningstider
    • levering
    • slik lager vi høyet vårt >
      • slik lager vi høyet vårt
      • Det viktige grovfôret
      • analyser
  • Reste-salg
Parti: 21209
Tørrstoff: 75-80 %
Råprotein: 84 g/kg ts
Fiber (NDF): 561 g/kg ts
Sukker (enkle sukkerarter): 54 g/kg ts
Energi (ME): 9,13 MJ/kg ts
Energiklasse: H3 (0,58 FEh)
Fordøyelig protein: 44 g/kg ts (79 g/FEh)

Ca/P: 1,4
N/S: 8,4
Protein/ME: 4,8 g/MJ

Adresse

 To Gode Naboer AS
Trøgstadveien 805
​1860 TRØGSTAD, 
NORWAY

BESØKSADRESSE...

Telefon

 69 82 61 50

Email

post(at)togodenaboer.no
  • Hjem
  • Om oss
    • Om oss
    • Kontakt
    • Facebook-innlegg
  • Smådyr
    • Høytyper >
      • Havrehøy
      • Urtehøy
      • Alfalfahøy
      • Timoteihøy
    • Pelletsfôr >
      • Kanin
      • Marsvin
    • Burstrø >
      • biobunn
      • halm
      • spon
      • treull
    • Om høyet >
      • Om høyet
      • Produksjon, lagring og pakking
      • Næringsinnhold
    • fôring og stell >
      • kjæledyrglede
    • utsalgssteder
  • Hest
    • bertils hestefôr
    • høyballer & høysilasje >
      • Priser høysilasje
      • Priser høyballer
    • Tilskuddsfôr
    • strø >
      • Rapshalmpellets
      • Sponballer
      • Halmpellets
    • utsalg og åpningstider
    • levering
    • slik lager vi høyet vårt >
      • slik lager vi høyet vårt
      • Det viktige grovfôret
      • analyser
  • Reste-salg