To gode Naboer
  • Hjem
  • Om oss
    • Om oss
    • Kontakt
    • Facebook-innlegg
  • Smådyr
    • Om høyet
    • Høytyper
    • Tilskuddsfôr >
      • Kanin
      • Marsvin
    • Burstrø
    • Produksjon, lagring og pakking
    • Næringsinnhold
    • fôring og stell
    • kjæledyrglede
    • butikker
  • Hest
    • bertils hestefôr
    • høyballer & høysilasje >
      • Priser høysilasje
      • Priser høyballer
    • Det viktige grovfôret
    • slik lager vi høyet vårt
    • strø >
      • Rapshalmpellets
      • Sponballer
    • analyser
    • levering
    • utsalg
  • Logg inn

Slik lager vi høyet vårt

Høyet er dyrket på frodige enger i Indre Østfold. Når graset har ønsket fôrverdi, og været er på vår side, slår/ kutter vi det. ​ Så vendes det i 1-3 døgn for en rask og jevn forrtørk før det kjøres inn på høytørka.

I vårt tørkeanlegg kan vi tørke store mengder høy. Høyet tørkersTørkeanlegget gjør oss mindre avhengig av været og vi får en jevnere kvalitet. Et stort luftavfukteranlegg sørger for at det hele tiden blåses tørr luft gjennom høyet. Noe som sørger for en rask nedtørking som bevarer den gode kvaliteten.

Hovedfordelene med å unngå bakketørking av høyet er:
  1. Mindre avhengig av godt vær i lange perioder - mindre fare for regnskurer i høyet.
  2. Unngår tap av næringsstoffer
  3. Bevarer grønn fin farge

Adresse

 To Gode Naboer AS
Trøgstadveien 805
​1860 TRØGSTAD, 
NORWAY

BESØKSADRESSE...

Telefon

 69 82 61 50

Email

post(at)togodenaboer.no
  • Hjem
  • Om oss
    • Om oss
    • Kontakt
    • Facebook-innlegg
  • Smådyr
    • Om høyet
    • Høytyper
    • Tilskuddsfôr >
      • Kanin
      • Marsvin
    • Burstrø
    • Produksjon, lagring og pakking
    • Næringsinnhold
    • fôring og stell
    • kjæledyrglede
    • butikker
  • Hest
    • bertils hestefôr
    • høyballer & høysilasje >
      • Priser høysilasje
      • Priser høyballer
    • Det viktige grovfôret
    • slik lager vi høyet vårt
    • strø >
      • Rapshalmpellets
      • Sponballer
    • analyser
    • levering
    • utsalg
  • Logg inn